Telltale trekker sløret av The Walking Deads tredje sesong

Clementine vender tilbake, men nå er hun ikke lenger den eneste figuren man får spille som.

Telltale har konstant mange jern i ilden, men det er på en måte The Walking Dead som er og forblir de amerikanske eventyrmakernes største bragd. Den første sesongen høstet global hyllest som et av 2012s beste spill, og i 2014 fortsatte Season Two videre på den samme, gode trenden.

Vi har lenge visst at det skal komme en tredje sesong, men det var ikke før tidligere denne uken at Telltale kunne fortelle oss mer om nøyaktig hva den kommende sesongen skal handle om.

Clementine har blitt eldre, og jaggu har hun ikke mistet en finger også.
Telltale Game

To hovedpersoner

Oi, du har fine tenner til dødning å være.
Telltale Games

Det hele blir lagt fram i en videosnutt fra Season Three (som du kan titte på over). Her får vi se at det nok en gang er uhyggelige zombier som står i fokus, og stemningen er særegent deprimerende. Gjensynet med ungjenta Clementine lyser likevel opp klippet, selv om det strengt ikke er mye vi får se.

Clementine har nå blitt enda et par år eldre, og er merkbart mer komfortabel med de dommedag enn det hun var i de foregående sesongene.

Med på tur følger også Clementines nye kompanjong, Javier, og sammen skal de to gjøre så godt de kan for å overleve den stadig like trykkende zombieapokalypsen. Javier er likevel mer enn bare en støttespiller i Telltales tredje sesong – det loves nemlig at de to figurene skal være tilnærmet likestilte, og underveis skal man derfor få lov til å kontrollere både Clementine og Javier.

Her er det naturlig å tro at Telltale har tatt til seg lærdom fra utviklingen av Tales from the Borderlands, som også lot spilleren bytte synspunkt mellom de to hovedpersonene.

Vi forventer å høre mer om den tredje sesongen i tiden framover:
The Walking Dead: Season Three skal lanseres senere i høst »

Siste fra forsiden