Tredje sesong av The Walking Dead skal lanseres senere i år

Telltale lover en ny og uventet måte å fortsette serien.

Bildet er tatt fra The Walking Deads andre sesong.
Telltale Games

I 2014 annonserte Telltale Games en tredje sesong for det historiebaserte zombie-eventyret The Walking Dead. Utvikleren har foreløpig ikke avslørt når sesongens første episode skal lanseres, men denne uken fortalte studiosjef Kevin Bruner at den definitivt kommer i løpet av 2016.

I et intervju med Mashable bekreftet Bruner lanseringsvinduet og fortalte at vi kan vente oss mer informasjon i forbindelse med sommerens Comic-Con International-messe.

Fortsetter serien på uventet vis

De vandøde vender tilbake i The Walking Deads tredje sesong.
Telltale Games

Hvilke planer utvikleren har for sesong tre holdt Bruner for det meste tett om, men han kunne røpe at studioet jobber med en ny og uventet måte å plukke opp tråden fra forrige sesong.

Siste episode av sesong to hadde tre mulig avslutninger, og fremfor å velge én offisiell slutt lover Telltale at spillere vil kunne fortsette historien fra den avslutningen de oppnådde:

– Måten vi jobber med å validere og beholde alle de forskjellige gjennomspillingene er veldig kul, uventet og ganske innovativ for historiefortelling, fortalte Bruner.

Ifølge Telltale-sjefen ligger den største utfordringen i å lage et produkt som tilfredsstiller kravene fra langvarige The Walking Dead-fans, samtidig som de ikke stenger nye tilhengere av serien ute. Med historien i sesong tre tror han teamet har funnet en perfekt løsning som passer for alle spillere:

– Den lar folk som kanskje ikke har spilt de to første sesongene sette seg raskt inn i hva som har skjedd så langt. Men den respekterer og tilrettelegger også for alle de forskjellige avslutningene fra sesong to.

The Walking Dead: Season Two fikk nesten toppkarakter hos oss.
– En engasjerenede, ektefølt og troverdig fortelling »

Siste fra forsiden