Bildet er tatt fra The Walking Deads andre sesong.
Bildet er tatt fra The Walking Deads andre sesong. (Bilde: Telltale Games)

Tredje sesong av The Walking Dead skal lanseres senere i år

Telltale lover en ny og uventet måte å fortsette serien.

I 2014 annonserte Telltale Games en tredje sesong for det historiebaserte zombie-eventyret The Walking Dead. Utvikleren har foreløpig ikke avslørt når sesongens første episode skal lanseres, men denne uken fortalte studiosjef Kevin Bruner at den definitivt kommer i løpet av 2016.

I et intervju med Mashable bekreftet Bruner lanseringsvinduet og fortalte at vi kan vente oss mer informasjon i forbindelse med sommerens Comic-Con International-messe.

Fortsetter serien på uventet vis

De vandøde vender tilbake i The Walking Deads tredje sesong.
De vandøde vender tilbake i The Walking Deads tredje sesong. Bilde: Telltale Games

Hvilke planer utvikleren har for sesong tre holdt Bruner for det meste tett om, men han kunne røpe at studioet jobber med en ny og uventet måte å plukke opp tråden fra forrige sesong.

Siste episode av sesong to hadde tre mulig avslutninger, og fremfor å velge én offisiell slutt lover Telltale at spillere vil kunne fortsette historien fra den avslutningen de oppnådde:

– Måten vi jobber med å validere og beholde alle de forskjellige gjennomspillingene er veldig kul, uventet og ganske innovativ for historiefortelling, fortalte Bruner.

Ifølge Telltale-sjefen ligger den største utfordringen i å lage et produkt som tilfredsstiller kravene fra langvarige The Walking Dead-fans, samtidig som de ikke stenger nye tilhengere av serien ute. Med historien i sesong tre tror han teamet har funnet en perfekt løsning som passer for alle spillere:

– Den lar folk som kanskje ikke har spilt de to første sesongene sette seg raskt inn i hva som har skjedd så langt. Men den respekterer og tilrettelegger også for alle de forskjellige avslutningene fra sesong to.

The Walking Dead: Season Two fikk nesten toppkarakter hos oss.
– En engasjerenede, ektefølt og troverdig fortelling »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen