The Walking Dead får en tredje sesong

Telltale fortsetter suksesshistorien.

Nok en sesong med The Walking Dead på vei.
Telltale Games

Det blir en tredje sesong av spillserien The Walking Dead. Dette bekreftet utvikler Telltale Games og skaperen av tegneserien, Robert Kirkman, under et Comic-Con-panel i San Diego denne helgen.

The Walking Dead er langt inne i sin andre sesong.
Telltale Games

Når sesongen blir å se, og om Clementine fortsatt besitter hovedrollen ble ikke diskutert i panelet. Det vi dog vet er at Telltale for øyeblikket også jobber med spillserier til Borderlands og Game of Thrones.

For øyeblikket synger andre sesong på siste verset. Den fjerde episoden ble nylig sluppet, og den femte og siste episoden kommer om ikke alt for lenge.

Publikumssuksess

At The Walking Dead har satt sine spor i spillhistorien er utvilsomt. Første sesong ble en kritiker- og publikumssuksess, og ble på det tidspunktet Telltale Games gjennombruddsserie. I spillet følger vi eks-kriminelle Lee og ungjenta Clementine i en verden der menneskeheten kjemper for å overleve mot zombier. Fokuset ligger dog mer på mellommenneskelige forhold enn splatting og gørr.

Vi tok en titt på første episode av andre sesong like før jul i fjor. En anmeldelse av hele sesongen ligger i kortene når siste episode av andre sesong kommer om kort tid.

Fikk du med deg vårt intervju med Clementines-stemmeskuespiller?
–The Walking Dead er den morsomste jobben jeg har gjort »

Siste fra forsiden