Telltale lager trolig Guardians of the Galaxy-spill

Utviklerens samarbeidsprosjekt med Marvel kan være avslørt.

Konseptbilde fra Guardians of the Galaxy.
Marvel

I april i fjor skrev vi at Telltale Games og Marvel Entertainment hadde inngått et samarbeid for å lage et hittil uannonsert spill, som etter planen skal lanseres en gang i 2017. Nå ser det ut som katta er ute av sekken, og flere nettsteder melder at spillet skal være basert på Guardians of the Galaxy.

Telltale og Marvel annonserte det kommende spillet i fjor.
Telltale Games

Ifølge Eurogamer begynte ryktene å svirre tidligere denne måneden, i forkant av en ventet avsløring på neste måneds The Game Awards-seremoni.

Spillet dukket deretter opp på en liste over prosjekter som er berørt av den pågående stemmeskuespillerstreiken, under navnet «Guardians of the Galaxy- The Video Game a/k/a Blue Harvest» (via ComicBookMovie.com). Kort tid etter at det ble oppdaget ble navnet imidlertid endret til «Untitled Marvel Game a/k/a Blue Harvest».

Blue Harvest er et kjent dekknavn, som blant annet ble brukt for å hemmeligholde innspillingen av Star Wars Episode VI: Return of the Jedi. Dette er etter all sannsynlighet altså en arbeidstittel, og hva Guardians of the Galaxy-spillet skal hete eller handle om er foreløpig ukjent.

Mange jern i ilden

Ved siden av det planlagte Marvel-spillet har Telltale som alltid flere andre prosjekter på gang. Studioet er halvveis gjennom første sesong av Batman – The Telltale Series, som ifølge vår skribent ser ut til å bli nok en vellykket affære.

I tillegg jobber utvikleren med tredje sesong av den populære The Walking Dead-serien. Første episode av Season Three skal visstnok lanseres allerede denne måneden, men Telltale har foreløpig ikke bekreftet den eksakte datoen.

I sommer fikk vi vite litt mer om The Walking Deads neste sesong.
Clementine vender tilbake, og hun er ikke alene »

Siste fra forsiden