CS:GO

David sovnet midt i CS:GO-kamp – våknet og vant runden

Oppdatert: Nordmannen forteller om den elleville «clutchen».

22 år gamle David Randem fra Strømmen – eller «davernmvp» som han kaller seg på Twitch – gikk nylig Internettet rundt, i et av de mer snodige CS:GO-klippene vi har sett.

Det hele begynner med at nordmannen sovner midt under en kamp. Idet Davids siste lagkamerat stryker med, våkner spilleren imidlertid brått og kaster seg over mus og tastatur.

– Jeg er ganske ny til streaming, så jeg tenkte å prøve meg på en «1 sub 1 chug» der jeg åpner og drikker en hel enhet hver gang noen abonnerer. Etter at noen kom og delte ut ti abonnementer måtte jeg ta ti enheter. Jeg er en mann som holder mine ord, men jeg ble egentlig bare sliten av så mye drikke at jeg sovnet mens jeg var live, forteller Randem til Gamer.no.

Til rungende latter fra kompisene snubler David seg ut av startområdet. Med kun en pistol mot fiendens automatgevær ser det dårlig ut, men etter å ha bommet på et par skudd setter han plutselig en kule rett i hodet på motspilleren og vinner runden.

Først da ser det ut til å gå opp for David akkurat hva som har skjedd, og han koster på seg et stort glis mens medspillerne jubler.

– Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke husker så altfor mye av det klippet. Jeg var godt beruset, men ble fortalt at jeg ikke skjønte hva som skjedde før en liten stund etterpå.

Klippet er sett over 228 000 ganger på Twitch, og har fått 19 000 tomler opp på Reddit. Likevel påpeker «davernmvp» at han ikke er helt fornøyd med den kvelden, og forteller videre at laget for øvrig tapte kampen.

– Kampen endte vel 16-4 til det andre laget, ettersom mine lagkamerater kastet meg ut. Jeg var faktisk helt ubrukelig den kampen. Alt i alt ble hele streamen bare kluss, og dette klippet var vel det eneste som kom «godt» ut av det hele, sier Randem.

I ukene etter har ting imidlertid plukket seg opp, og Twitch-kanalen lever i beste velgående. Det blir neppe mer «1 sub 1 chug», men Randem fortsetter satsingen.

– Streamen min har bare vokst siden, og det er kjempemoro. Dette er virkelig noe som jeg aldri forventet. Så det er veldig moro og atter en motivasjon for å spille mer.

Saken er oppdatert med kommentarer fra David «davernmvp» Randem.

Norsk CS:GO-jubel ble det også i ESL Pro League.
Den norskeide klubben Heroic klatret til topps etter en syv timer lang finale »

Siste fra forsiden