DayZ - Survivor GameZ

DayZ kommer snart med sin egen battle royale-variant

Spillere kan melde seg på til alfatesting nå.

Bohemia Interactive

En kald høstdag i 2012 gikk startskuddet for det aller første innslaget av Survivor GameZ. Turneringen var et battle royale-opplegg spilt i den opprinnelige DayZ-modifikasjonen, og konseptet ble raskt populært.

Syv år senere håper DayZ-skaper Bohemia Interactive å gjenskape magien. Utvikleren kunngjorde denne uken en offisiell versjon av Survivor GameZ, og åpnet samtidig for påmelding til spillets alfatesting på PC.

Kamp i tre faser

Spillere må komme seg fra sted til sted, etter hvert som kampen utvikler seg.
Bohemia Interactive

Survivor GameZ-opplevelsen består av tre forskjellige faser. Spillere må først skrape sammen det de finner av våpen og utstyr og deretter komme seg til et merket område på kartet. Så snart den første fasen er over bærer det over til et nytt område for fase to, før kampen til slutt tvinger spillere inn i et mindre område for avslutningsfasen.

Innimellom hver fase må spillere benytte tiden til å finne mere og bedre utstyr, via for eksempel militærtransporter eller helikopterkrasj. Befinner man seg utenfor det markerte området når neste fase begynner vil man gradvis ta skade til man dør.

I den siste fasen dukker grønn røyk opp på et tilfeldig sted på kartet. Når røyken blir rød begynner alle å ta skade, basert på hvor langt unna røyken man befinner seg. Skaden kan riktignok stanses ved å trykke på røykmaskinen, men trolig blir det en vanskelig jobb å komme seg helt inn i live.

Begynner testing snart

Om du vil ha sjansen til å prøve Survivor GameZ må du besøke DayZ-nettsiden, der du trykker på den store knappen merket «Request Alpha Code» og legger inn e-postadressen din.

Deltakelse krever at du allerede eier DayZ på Steam, har en stabil Internett-forbindelse og en PC med minimum følgende maskinvare:

  • Operativsystem: Windows 7/8.1 (64-bit)
  • Prosessor: Intel Core i5-4430
  • Minne: 8 GB RAM
  • Harddisk: 25 GB med ledig plass

Datoer for testperioden er ikke bekreftet, men Bohemia forteller at alfaen er like rundt hjørnet.

Arbeidet med DayZ fortsetter.
Zombiespillet kom først til PlayStation 4 i vår »

Siste fra forsiden