DayZ - PlayStation 4

Husker du DayZ? Nå er zombiespillet ute på PlayStation 4

Nesten fem år etter kunngjøringen.

DayZ, det en gang så populære overlevelsesspillet fra Bohemia Interactive, er nå tilgjengelig på PlayStation 4. Det kunngjorde utvikleren denne uken via en pressemelding.

DayZ på PlayStation 4 inkluderer funksjoner som bilkjøring og basebygging.
Bohemia Interactive

Konsollversjonen ble opprinnelig kunngjort i midten av 2014, som følge av spillets voldsomme early access-suksess på PC fra året før. Deretter ble det imidlertid stille, og DayZ endte opp med slipp på Xbox One og fullverdig lansering på PC før det til slutt ble Sony-konsollens tur.

Velkommen til Chernarus

I DayZ får spillere utforske den postapokalyptiske verdenen Chernarus. Alt har gått til helvete, og kun en håndfull mennesker har overlevd viruset som har forvandlet befolkningen til vandøde.

I rollen som en av de overlevende må spillere navigere farene, sanke mat og annet utstyr og gjøre det de kan for å overleve. Opptil 60 spillere får plass på samme server i konsollversjonen, med muligheter for å jobbe sammen eller ta livet av hverandre. Du kan lære mer om opplevelsen i traileren over.

PlayStation 4-utgaven har fått en prislapp på 480 kroner. I tillegg krever spillet at du sitter med et aktivt PlayStation Plus-abonnement før du kan gå løs på overlevelseseventyret.

Bohemia jobber også med et overlevelsesspill satt til Norge.
Vigor ble avduket i fjor »

Siste fra forsiden