Dungeons & Dragons Online til alle

DDO blir gratis

De europeiske spillerne flyttes over til de amerikanske serverne.

Det massive onlinespillet Dungeons & Dragons Online har lenge hatt et merkelig skille. Spillerne på de amerikanske serverne, styrt av utvikler Turbine, har fått spille Dungeons & Dragons Online: Eberron Unlimited. Denne har flere fordeler over den europeiske utgaven av spillet, som mulighen til å spille gratis og en butikk hvor nyttige gjenstander kan kjøpes for poeng.

Endelig blir det lett å finne grupper for alle.

Spillerne på de europiske serverne, styrt av britiske Codemasters, har uheldigvis måttet nøye seg med å spille Dungeons & Dragons Online: Stormreach, uten muligheter til å spille gratis eller få tilgang på mikrotransaksjonsbutikken. Dette har i lang tid betydd en jevn flukt av spillere fra de europeiske serverne, noe som har ført til at de nesten har blitt fullstendig tomme for spillere.

Men nå får endelig alle de europeiske spillerne muligheten til å flytte sine kontoer og karakterer over til de amerikanske serverne. Codemasters opphører nemlig sin drift av servere for Dungeons & Dragons Online og sendte nylig ut en mail til alle sine kunder om forholdet. Overføringen finner sted 20. august

Dette er gode nyheter for alle som har spilt på de europeiske serverne, og nyheten ble svært godt mottatt på spillets forum. De får nemlig beholde sine gamle karakterer og kan atter en gang spille på folksomme servere. Dungeons & Dragons Online har alltid vært et særdeles gruppeorientert spill, så det å ha mange andre å spille med er utrolig viktig.

De som foretar serverbyttet får også en gave på 5000 poeng, som kan benyttes i mikrotransaksjoner og gi etterlengtede muligheter.

I vårt oppdaterte inntrykk av Dungeons & Dragons Online beskrev vi hvordan spillet, med alle sine oppdateringer, nå var svært underholdende og godt, men at behandlingen av de europeiske spillerne lenge hadde vært dypt urettferdig. Dette blir nå endelig rettet på, så nå er det bare å bli med på eventyret sammen med en hel verden av rollespillfans.

Siste fra forsiden