Podkast

Rad Crew #142

De beste hovedpersonene fra denne konsollgenerasjonen 

Rad Crew fortsetter å mimre om de syv siste årene i ukens podkast.

Nåværende konsollgenerasjon er på hell, noe som ikke har gått Rad Crew-gjengen hus forbi. De har så smått begynt å oppsummere de syv årene med Nintendo Wii, Xbox 360 og PlayStation 3, med kåringer av de beste lydsporene som første innslag sist uke.

Denne uken fortsetter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad oppsummeringskavalkaden med en liste over de fem beste hovedpersonene fra generasjonen. Vi har alle utforsket verdensrommet, begått utallige drap, og lagt ut på verdensomspennende eventyr med disse fem.

Valves veivalg

At Valve forrige uke dryppet ut nyheter om SteamOS, maskinvare og kontrollere er et tema som blir behørig diskutert i nyhetssegmentet, og gjengen har sine egne meninger om hva dette kan føre til i tiden som kommer. Nintendos Wii U-oppdatering, som lar deg spille Wii-spill på Wii U-kontrollerens skjerm, fortoner seg ikke like logisk for enkelte.

Grand Theft Auto V er fremdeles en omfangsrik ferskis, og det tar lang tid å komme seg gjennom sandkassespillet. Derfor går praten kjapt innom storspillet, før Are forteller litt om da han besøkte en GameStop-konferanse i Irland, der han fikk en smakebit på hva PlayStation 4 og Xbox One har å by på i tiden som kommer.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Siden sist uke har lytterne kommet med innspill og kommentarer til siste episode, og forteller om sine favorittlydspor, kommer med egne anbefalinger, og forteller om sin Cookie Clicker-avhengigheter.

Her er ukens meny:

  • De fem beste hovedpersonene fra denne konsollgenerasjonen (00:00-20:30)
  • Nyheter fra spillverdenen (23:00-43:50)
  • Spillprat om bla. Grand Theft Auto V, testing av Xbox One og PlayStation 4 (43:50-1:19:00)
  • Slutt Kommentarer fra lytterne (1:20:00-1:30:56)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 142 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 141Rad Crew: Episode 140Rad Crew: Episode 139

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Beyond: Two Souls

Siste fra forsiden