Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 12

De beste spillene som er inspirert av Alien-filmene

Mye av fokuset fra Rad Crew ligger i den velkjente romserien denne uken.

OUÆÆÆÆÆH!!!
Rad Crew, Sega

Velkommen til en ny episode av spillpodkasten Rad Crew. Alien: Isolation er ute og Jostein har spilt gjennom hele greia. Anmeldelsene på nettet har vært noe delt om spillet men i Rad Crew har vi definitivt et positivt syn på hva Creative Assembly har utrettet, spesielt etter den vonde smaken vi satt igjen med etter Gearbox sit skuffende Colonial Marines-spill.

Hvilke Alien-spill er best?

Nope, Aliens: Colonial Marines er ikke på lista.

Men først, en Topp 5-liste over spill som har blitt inspirert – noen mer enn andre – av Alien-serien. Innflytelsen som Alien-filmene har hatt på spill er betydelig. Jostein gleder seg også mer og mer til Bayonetta 2 nå som anmeldelsene er ute, og av at de er så vanvittig positive, nesten over hele fjøla.

Til slutt ser vi på kommentarer og diskusjonen fra forrige ukes episode på Gamer.no, som dreide seg litt om J.R.R. Tolkien, litt om entusiast-programmer som Rad Crew og litt om andre ting som vi følte for å svare på litt nærmere.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Timeplanen for ukas episode er som følger:

  • Topp 5 spill inspirert av Alien-filmene (03:10-16:43)
  • Nyheter (16:43-29:00)
  • Alien Isolation og mer Forza Horizon (30:00-1:21:05)
  • Svar på kommentarer i kjølvannet av forrige episode (1:21:30-1:46:31)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 9. oktober
Rad Crew, 2. oktober

Rad Crew, 25. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden