De døde våkner til live i Diablo IIIs neste utvidelse

Rise of the Necromancer og en ny samlepakke for konsoll lanseres neste uke.

Diablo III-fans får mye å glede seg over neste uke, med lanseringen av en ny utvidelse og nok en samlepakke for spillet på konsoll. I en oppdatering på sine nettsider kunngjorde Blizzard på tirsdag at både Rise of the Necromancer-ekspansjonen, Eternal Collection-pakken og en gratisoppdatering slippes den 27. juni.

Mye nytt

Slik fungerer «Challenge Rifts». (VIdeo: Blizzard)

Med Rise of the Necromancer får spillere omsider tilgang på «Necromancer»-klassen, til bruk i både kampanje- og eventyrmodusene. I tillegg får alle som kjøper utvidelsen diverse digitalt innhold, som et kjeledyr, muligheten til å lage to nye figurer og enda mere plass til å bære på ting. Sistnevnte følger imidlertid kun med i PC-utgaven.

Konsollspillere får på sin side en flunkende ny samlepakke, kalt Diablo III: Eternal Collection. Denne inkluderer hovedspillet, Reaper of Souls-utvidelsen fra 2014 og Rise of the Neromancer.

Til slutt slipper Blizzard en gratis oppdatering til alle som eier spillet. Patch 2.6.0 byr blant annet på nye utfordringer med «Challenge Rifts», to nye områder og flere eventyr å gå løs på.

Traileren øverst i artikkelen viser noe av det Necromancer-klassen har å by på, mens videoen på høyre side gir en forsmak på Challenge Rifts.

Diablo III ble godt likt her i gården.
– Et kvalitetsverk av de store, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden