Endelig bekreftet: Diablo III kommer til Switch

Det har svirret rykter om en Switch-versjon av Diablo III en stund nå, men nå er det omsider slutt på spekulasjonene. Blizzard har nemlig offisielt kunngjort at spillet er på vei til Nintendo-konsollen – og det kommer allerede i år.

Diablo III Eternal Collection, som Switch-versjonen heter, vil by på alt innholdet og samtlige oppdateringer som spillet har fått siden lansering. Dette omfatter Reaper of Souls-utvidelsen fra 2014 og Rise of the Necromancer-utvidelsen fra i fjor.

Blizzard

Zelda-ekstrainnhold

I tillegg kommer den med eksklusivt innhold som kanskje ikke helt overraskende henter inspirasjon fra Zelda. Dette omfatter et Ganondorf-inspirert, kosmetisk rustningsett, Tri-Force-portrettramme og Cucco-kjæledyr.

Switch-versjonen støtter flere Joy Con-konfigurasjoner, i tillegg til Pro-kontrollen, og nylanseringen innebærer selvsagt også at man nå kan ta med seg Diablo III på farten for første gang.

En konkret lanseringsdato foreligger ennå ikke, men spillet slippes en gang i løpet av høsten i år. Traileren til Switch-versjonen ser du øverst i artikkelen.

Diablo III ble først lansert i 2012 og begynner altså så smått å dra på årene. Spillet fikk god mottakelse de fleste steder, også her på verket.

– Det har en flyt, et tempo og et uttrykk som det kan gå år mellom hver gang man får oppleve. Dette gjør at spillet blir en potent og kraftfull tittel som suger deg inn og «grinder» timer av klokka bedre enn de fleste, skrev vår anmelder, som tildelte 9 av 10 poeng.

Les også: Blizzard jobber med flere Diablo-prosjekter »

Siste fra forsiden