De første spillscenene fra Mass Effect: Andromeda er ute

BioWare demonstrerer 4K-oppløsningen i ny trailer.

Asari-rasen vender tilbake i Mass Effect: Andromeda.
BioWare

Onsdagens PlayStation 4-konferanse hadde mange godbiter for dem som er spente på hvordan morgendagens spill kommer til å se ut på Sonys konsoller. Det mest interessante bidraget denne kvelden kom kanskje fra BioWare; de benyttet nemlig muligheten til å gi oss den første virkelige smakebiten fra kommende Mass Effect: Andromeda.

Den aller første sniktitten fikk vi allerede under årets E3 i juni, men nå kan altså BioWare skilte med innhold fra selve spillet – ikke bare en forhåndslaget trailer.

Møt Ryder

Mass Effect: Andromeda er et helt nytt, frittstående kapittel i den kjente rollespillsagaen. I videoen fikk vi følge den nye hovedpersonen Ryder mens han utforsket en gigantisk base under jorden. Utstyrt med jetpack på ryggen spratt Ryder fra platå til platå mens partnerne hans kommenterte det han oppdaget på sin ferd gjennom den mystiske basen. Sammen undrer de seg over den uvanlige floraen som har sprunget ut.

Den første gameplay-videoen fra Mass Effect: Andromeda fulgte Ryder og kompani mens de utforsket en underjordisk base.
BioWare

Etter hvert som Ryder utforsker basen, våkner også selve basen til liv; den former seg etter – og reagerer på – Ryders bevegelser.

Demoen slutter akkurat idet Ryder og resten av laget hans utløser en mekanisme – og blir angrepet.

Videoen over er ment for å vise frem potensialet i den kommende 4K-teknologien i blant annet nyannonserte PlayStation 4 Pro. Altså får du best utbytte av klippene ved å se den på en skjerm som støtter den høye oppløsningen.

Du kan som før velge hva slags kjønn hovedpersonen Ryder skal være.
BioWare

Spillet er fremdeles veldig tidlig i utviklingsfasen, så det er fremdeles mye som kan endre seg frem mot slippet. Onsdagens smakebit viser imidlertid at BioWare er godt i gang med det neste, etterlengtede kapittelet i den populære scifi-såpeoperaen. Utviklingen startet allerede i 2012 og BioWare skal ha hørt nøye etter på hva fansen forventer seg av et Mass Effect-spill.

En ny trailer slippes 7. november, mens selve spillet kommer en gang i begynnelsen av 2017 på Playstation 4, Xbox One og Windows.

LES OGSÅ: EA-topp avviser snakk om nyversjoner av Mass Effect »

Siste fra forsiden