Nå kan du påvirke utviklingen av Mass Effect 4

BioWare har lagt ut spørreundersøkelse for fansen.

Spillere er ikke alltid en enkel forsamling å ha med å gjøre, noe Bioware smertelig fikk erfare etter lanseringen av det etterlengtede tredje kapittelet av den svært populære Mass Effect-serien i 2012.

Fansen var nemlig lite fornøyd med slutten på Mass Effect 3 og gikk så langt som å starte en innsamlingsaksjon for å få BioWare til å endre slutten. BioWare så seg nødt til å svare på tiltale og slapp en gratis utvidelsespakke med en ny slutt som var mer tilpasset valgene man gjorde underveis i spillet.

BioWare ønsker ikke flere hylekor etter misnøyen med Mass Effect 3-slutten.

Har lagt ut spørreundersøkelse

Det ser ut til at BioWare ønsker å unngå en lignende fadese med det neste spillet i serien, Mass Effect 4. Som blant andre Game Informer melder vil utvikleren nemlig nå sikre seg verdifulle tilbakemeldinger fra fansen, til bruk i utviklingen av den fjerde tittelen.

Det gjør de i form av en spørreundersøkelse som Mass Effect-produsenten Michael Gamble annonserte på Twitter nylig. I Twitter-meldingen oppfordrer Gamble folk til å gjennomføre undersøkelsen for å hjelpe studioet med å lage det «beste Mass Effect-spillet hittil».

Undersøkelsen inneholder blant annet spørsmål om hvor mye tid du bruker på rollespill generelt, og hva du anser som de viktigste elementene i rollespill. Det blir også spurt om hvilket nivå du ligger på når det gjelder Mass Effect-spillene, og hva du ser mest frem til i det neste spillet i serien.

BioWares spørreundersøkelse finner du hos SurveyMonkey.

EA viste frem litt av Mass Effect 4 under årets E3-messe: Presentasjonen bød imidlertid på fint lite informasjon »

Siste fra forsiden