Mass Effect 3 får saftigere slutt

Bioware svarer på tiltale og kommer med gratis utvidelsespakke.

Etter massive spilleroppprør mot avslutningen i det nylig utgitte Mass Effect 3, spillet som skulle sette et endelig punktum for trilogien, har Bioware i dag annonsert en gratis utvidelsespakke for romkjempere som følte seg snytt etter endt oppdrag.

Utvidelsen skal sørge for at de som tar turen gjennom universet og historien nå får oppleve enden på visa på en måte som er tilpasset valgene de gjorde underveis, og ikke en mer generell slutt som det originale spillet inneholder.

– Etter slippet av Mass Effect 3 har vi fått tid til å høre på hva våre største tilhengere mener om spillet, og dette er vårt svar til dem, sier Dr. Ray Muzyka.

Mass Effect 3: Extended Cut blir dermed en direkte respons til kommentarene og reaksjonene som kom etter at spillet ble lansert for en måned siden, og om Bioware og EA holder det de lover kan historiesultne spillere krysse målstreken i løpet av sommeren.

Vår anmelder, Marius Jentoftsen, ga spillet 9/10 og skrev "Mass Effect 3 avslutter trilogien med et stjernesmell og står ut som seriens beste spill" da han anmeldte spillet tidligere i år.

Siste fra forsiden