Uhygge på galehus

De gale har det svært dårlig

I Asylum får vi besøke et sinnsykehus med brokete fortid.

Senscape er en fersk, argentinsk utvikler som åpnet dørene i april, og de har allerede kunngjort sitt første spillprosjekt. Spillet er skrekkeventyret Asylum, og som navnet tilsier foregår det på et sinnsykehus.

Det er dessverre ikke så mange konkrete detaljer om prosjektet, men en titt på hjemmesiden til spillet gir oss litt bakgrunnsinformasjon om historien. Sykehuset spillet foregår på heter Hanwell, og trass ledelsens påstander om at de var et foregangssykehus i bruken av moderne og humane behandlingsmetoder har det gått leie rykter om tortur av pasientene.

Bortsett fra suspekte behandlingsmetoder ser det også ut til at det foregår noe overnaturlig muffens, og noe ekkelt skuler seg tydeligvis i de mystiske tunnelene under bygningen.

Hvem vi faktisk spiller som om hva vedkommende har å gjøre på Hanwell vet vi ikke, men spillet skal slippes en gang i 2011. Noe format er ikke oppgitt, dog PC virker som det mest sannsynlige alternativet gitt utviklerens bakgrunn. Sjefen for prosjektet er nemlig en av folka bak PC-eventyret Scratches.

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden