De klassiske Jak and Daxter-spillene kommer til PlayStation 4

Sony puster nytt liv i den opprinnelige trilogien og ett av seriens sidesprang.

De tre første hovedspillene i Jak and Daxter-serien, samt sidespranget Jak X: Combat Racing, kommer til PlayStation 4 senere i år. Det bekreftet Sony denne uken via den offisielle PlayStation-bloggen.

Jak and Daxter: The Precursor Legacy.
PlayStation Europe

Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II: Renegade og Jak 3 ble først lansert på PlayStation 2, i henholdsvis 2001, 2003 og 2004. Jak X kom til PlayStation 2 i 2005, og ifølge Sony blir dette første gang bilspillet legges ut for salg siden den opprinnelige lanseringen.

Spillene – som alle ble utviklet av Naughty Dog – slippes i digital utgave gjennom PlayStation-butikken, og vil tilsynelatende by på den samme spillopplevelsen som originalene. Noen endringer blir det riktignok, og Sony lover blant annet en oppskalering til 1080p-oppløsning og støtte for «Trophies».

Jak X: Combat Racing.
PlayStation Europe

I tillegg får spillene «Share Play»-funksjonalitet, som lar spillere invitere venner til å ta del i eventyrene over Internett. Avstansspill gjør det også mulig å strømme Jak and Daxter-titlene til PC, Mac eller PlayStation Vita når man ikke har tilgang på TV-en.

Som nevnt skal spillene lanseres en gang i løpet av året, men Sony har foreløpig ikke annonsert en offisiell slippdato eller pris. Selskapet lover imidlertid å dele flere detaljer etter hvert, og i mellomtiden er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Seriens tre første spill ble pusset opp i 2012, med blandet hell.
Les vår anmeldelse av Jak and Daxter HD Collection »

Siste fra forsiden