Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 7

De mest fascinerende kansellerte spillene

Rad Crew husker spillene det aldri ble noe av.

Av og til kan spill virke veldig lovende og allikevel aldri komme ut. I denne episoden av Rad Crew snakker vi om noen av de aller mest fascinerende kansellerte spillene noensinne.

Heroes of the Storm.

Marie har installert House of Wolves-utvidelsen til Destiny og finner at noe er nytt, men det meste er ved det samme. På dette tidspunktet vet du nok om du liker det kontroversielle spillet eller ikke, og vårt forhold til det forblir sterkt ambivalent. Når hun ikke spiller Destiny liker hun å gå turer. Veldig lange virtuelle turer – i Everybody’s Gone to the Rapture.

Snart er det bare Are som ikke er bitt av Heroes of the Storm-basillen, for Jack og Jostein er like hekta som de var for to uker siden.

Til slutt hører vi fra lytterne som forteller oss hvilke tidsepoker som er altfor lite brukt i spill. Det beste svaret vil kanskje overraske deg?


Rad Crew - sesong 10, episode 7

Dette er ukens meny:

  • (04:40 - 29:00) Topp 5 mest lovende kansellerte spill
  • (29:00 - 37:50) Nyheter
  • (37:50 - 1:09:00) House of Wolves, gå-simulatorer og mer MOBA-action
  • (1:09:00 - slutt) Lytterne svarer: hvilken historisk setting burde brukes oftere i spill?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 13. august
Rad Crew, 6. august

Rad Crew, 30. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden