Deathloop

Deathloop-datoen kan være avslørt

Oppdatert: Bethesda bekrefter at skytespillet kommer i mai.

Arkane Studios

Oppdatering 20:00: Bethesda har bekreftet at datoen i PlayStation-butikken er riktig. I en ny trailer, som du kan se nedenfor, forteller utgiveren at Deathloop lanseres 21. mai 2021.

Opprinnelig sak følger.

Et par måneder har gått siden Behetsda kunngjorde en utsettelse for det kommende skytespillet Deathloop. Siden den gang har vi hørt lite om noen ny lanseringsdato, men takket være PlayStation Store har ivrige fans kanskje fått litt mer å gå på.

PlayStation-butikken har satt dato på Deathloop. Hvorvidt den er offisiell eller ikke gjenstår å se.
PlayStation Store

Ifølge Sonys nettbutikk kommer Deathloop til PlayStation 5 den 21. mai neste år. Det stemmer for så vidt med Bethesdas uttalelse om at spillet skulle slippes i løpet av andre kvartal i 2021, men utvikleren selv har foreløpig ikke vært ute med noen mer spesifikk plan.

Det kan selvfølgelig hende at dette kun er en midlertidig dato, som har sneket seg frem i forbindelse med en oppdatering av PlayStation-butikken. Inntil vi får en offisiell bekreftelse fra Bethesda er det dermed greit å ta hele greia med en klype salt.

Skytefest i Groundhog Day

Deathloop ble opprinnelig avduket under fjorårets E3-messe. Der fikk vi blant annet vite at spillet handler om snikmorderen Colt, som er fanget i en slags endeløs Groundhog Day-syklus på øya Blackreef. Spillere må knerte ulike mål for å bryte seg fri, men man kan også ta på seg rollen som Juliana og invadere spilløkten til andre spillere.

Spillet kommer i utgangspunktet kun til PC og PlayStation 5, men er visstnok kun konsolleksklusiv i en begrenset periode. På Sony-konsollen vil Deathloop benytte seg av teknologien til DualSense-kontrolleren for blant annet å simulere låsing av våpen.

LES OGSÅ: Microsoft kjøper Bethesda for 7,5 milliarder dollar »

Siste fra forsiden