Deep Silver gir ut Crusty Demons

Nei, dette er ikke et spill om ondsinnede Simpsons-klovner, men et motorsykkelspill der du må krasje for å overleve.

Crusty Demons er et motorsykkelspill der målet ikke er å kjøre rundt kjedelige baner, men utføre over 100 forskjellige stunts. Spillet er basert på bedriftene til stuntteamet Crusty Demons of Dirt, som i spillets historie har inngått en pakt med djevelen selv. Denne gjør at krasj og "ulykker" som ellers ville ha tatt livet av dem ikke er farlige i det hele tatt, og noe de vet å utnytte - for underholdningens skyld.

Dermed oppfordres spilleren til å planlegge og utføre spektakulære krasj, om og om igjen. I reneste Stair Dismount-stil får du bonus for knekte bein og knuste kroppsdeler, og spillet kommer selvsagt med avansert ragdollfysikk - både på spillfigurene og eventuelle tilskuere som måtte komme i veien.

I tillegg til å kjøre motorsykkel, får du mulighet til å prøve deg på ti andre typer kjøretøy, som iskrembiler, minisykler, ATV-er og gressklippere. Disse kan også skreddersys, noe som gir deg over 30 variasjoner å velge mellom. De spektakulære krasjene dine kan selvsagt sees om og om igjen (fra en mengde vinkler), takket være et avansert "replay"-system.

Ellers fortelles det om fire spillmoduser; "story" (hvor Crusty Demons må prøve å vinne sjelene sine tilbake), "freeride" (hvor du står fritt til å gjøre hva du vil) og "devil rush", samt flerspillermodus med seks forskjellige baner. Enspillermodusen kommer med 16 ulike baner, og handlingen foregår i syv internasjonale områder - Texas, Arizona, New York, Cancun, Amsterdam, Rio og Tokyo.

Crusty Demons utvikles av Climax, og i Europa skal det gis ut av Deep Silver. Lanseringen vil finne sted til sommeren.

Siste fra forsiden