Mer romhandel i X3: Gold

Deep Silver kunngjør X3: Gold

Snart kommer X3-spillene i en Gold-utgave, med en helt ny utvidelse inkludert.

Den tyske spillutgiveren Deep Silver har kunngjort at de vil gi ut X3: Gold Edition i Europa. Denne pakken inneholder nye utgaver av X3: Reunion (inkludert The Bala Gi Missions) og X3: Terran Conflict, samt en ny utvidelsespakke som har fått navnet The Aldrin Missions.

X-spillene er romskipspill som blander handel, romkamp og strategi. Handlingen foregår i et enormt og åpent univers, hvor du står fritt til å gjøre hva du vil så lenge du tror du kan tjene noe på det.

X3: Reunion følger en ødeleggende krig mellom de allierte rasene i X-universet og en nådeløs rase som kalles Khaak. I X3: Terran Conflict blir det igjen kontakt mellom vår egen klode og X-universet, noe som skaper mange utfordringer.

The Aldrin Missions omhandler Aldrin-kolonien, som man mistet kontakten til for flere århundrer siden. Nå har jordboerne funnet den igjen, og bruker store ressurser på koloniseringen. Du får spille en viktig rolle i koloniens fremtid.

Aldrin-utvidelsen inkluderer flere nye typer romstasjoner, samt et nytt skip og ekstra funksjoner.

I tillegg får begge X3-spillene en ny funksjon som lar spillerne koble seg på nettet, og sammenligne det de har oppnådd med andre spilleres resultater. Gold-utgaven selges også med en offisiell lydspor-CD.

Lanseringen vil finne sted i løpet av årets andre kvartal. Mer informasjon om X-spillene kan du finne hos utvikler Egosoft.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden