Demo: Crash Time 4

Nå kan du kjøre villmann i Kölns gater.

Crash Time 4 er et eksplosivt bilspill basert på den tyske TV-serien Alarm für Cobra 11. Her følger du politimennene Ben Jäger og Semir Gerkan, som jakter på kriminelle i Kölns gater.

Spillet kan skilte med over 40 forskjellige biler og et nettverk med over 100 kilometer ekte veier, satt til både byens sentrum og omgivelsene rundt.

Oppdragene er varierte, og du får ikke bare jage kriminelle i klassiske biljakter, men også skygge mistenkelige personer, gjøre arrestasjoner, transportere vitner og leke trafikkpoliti.

Byen er svært detaljert.

Naturligvis får vi også litt ren racing, og spillet kan også skilte med ulike flerspillermoduser, som blant annet introduserer en klassisk ødeleggelsesmodus.

Nå kan du teste en demo av spillet. Denne finnes både på Xbox Live og på PC. Versjonen til PC kan kun lastes ned fra det offisielle nettstedet. Demoen er på cirka 700 MB, og gir en smakebit fra enspillerkampanjen, samt mulighet til å kjempe mot andre i flerspiller.

Merk at PC-demoen benytter seg av Games for Windows Live.

Crash Time 4 har ikke fått noen lanseringsdato her til lands enda, men PC-versjonen blir utvilsomt å tilgjengelig via digital distribusjon.

Siste fra forsiden