Demo: Gray Matter

Nå kan du teste det etterlengtede eventyrspillet.

Gray Matter er det nyeste spillet fra Jane Jensen, som blant annet har de suverene eventyrspillene i Gabriel Knight-serien på samvittigheten. Offisielt lanseres ikke spillet i vår del av verden før i februar, men det viser seg at versjonen som ble lansert i tysktalende land også har engelsk tale.

Nytt spill fra Jane Jensen.

Historien i dette pek-og-klikk-eventyret omhandler Dr. David Styles, en nevrobiolog som for noen år tilbake opplevde at konen hans ble drept i en grufull ulykke. Etter dette har han brukt mesteparten av tiden sin i en dunkel gammel herregård i Storbritannia.

Spillets andre hovedperson er den amerikanske studenten Samantha Everett, som ved det som ser ut som en tilfeldighet ender opp som doktorens assistent. Hennes første jobb er å finne villige testobjekter for hjerneforskningen til Dr. Styles.

Etter hvert begynner det imidlertid å skje uforklarlige uhell, samtidig som Dr. Styles plutselig opplever å bli besøkt av ånden til sin avdøde kone. Nå må Samantha og Dr. Styles samarbeide for å finne ut hva som skjer.

Pek og klikk.

Du kommer neppe til bunns i mysteriet i den nylanserte demoen, som naturlig nok bare inneholder en liten bit av spillet. Handlingen i demoen finner sted i spillets tredje kapittel, og du spiller Dr. Styles. I hans sko får du utforske den gufne herregården, på jakt etter minner om hans kone.

Demoen (som er på 1,6 GB) kan lastes ned fra det offisielle nettstedet eller Worthplaying.

Mens du laster ned kan du lese vår sniktitt.

Siste fra forsiden