Demo: Men of War: Assault Squad

Den kritikerroste taktikkserien er tilbake.

Men of War: Assault Squad er et nytt taktisk strategi/actionspill satt til andre verdenskrig. Men of War-serien er kjent for stor taktisk dybde og fokus på realisme, og Assault Squad skilter med enda mer realisme, men også et større tilgjengelighet for nye spillere.

Som vanlig får vi en blanding av taktikk og action. Du kan beordre enhetene rundt som i et avansert sanntidsstrategispill, eller du kan bruke musen og WASD-knappene for å ta direkte kontroll over dem på slagmarken.

En av de største nyhetene i Assault Squad er en samarbeidsmodus hvor spillerne må slå seg sammen for å banke datamaskinen i «skirmish»-modus. Datamotstanderen skal være mer dynamisk enn noensinne, noe som skal sørge for at du kan spille samme oppdrag mange ganger uten å oppleve det samme.

Bilder fra spillet.

Handlingen foregår både øst og vest i Europa, samt i Stillehavet og Nord-Afrika. Spillet har fem fraksjoner å velge mellom, nemlig Sovjet, Tyskland, USA, Commonwealth og Japan.

Den nylanserte demoen av Men of War: Assault Squad leverer et oppdrag satt til Stillehavsområdet, og om du klarer å fullføre denne får du tilgang på et «skirmish»-kart hvor handlingen foregår i Europa. Du finner den 1 GB-store demoen her:

Spillet lanseres 25. februar via digital distribusjon, og skal også bli tilgjengelig i butikk. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden