Demon's Souls-utvikler avduker nytt spill

Project Dark lages for hardcore-spillerne.

Under Sony sin pressekonferanse i forbindelse med Tokyo Game Show ble det annonsert en tittel som nok vil være av interesse for alle som like mørke fantasy-spill generelt, og det kritikerroste Demon's Souls spesielt.

Utvikleren From Software offentligjorde nemlig sitt kommende spill, som har fått navnet Project Dark. Dessverre finnes det fint lite konkret informasjon om spillet ennå, men det dreier seg i alle fall om et spill i samme ånd som Demon's Souls, ifølge Eurogamer.

Det innebærer blant annet at spillet ikke er myntet på casual-spillere, noe som antakelig betyr at vi også denne gangen har å gjøre med et spill i øvre del av vanskelighetsgrad-skalaen.

Spillet skal også ligne på Demon's Souls og utvikles av det samme teamet, men sjefsdesigner Hidetaka Miyazaki sa at Project Dark likevel ikke er en oppfølger, men skal derimot gå i en annen retning.

Project Dark kommer visstnok eksklusivt til PS3 i Japan, men skal lanseres til både PS3 og Xbox 360 i Europa og Amerika. Mer informasjon vil dukke opp på hjemmesiden etter hvert.

From Software har altså flere jern i ilden for tiden, for som vi nylig rapporterte har studioet også Steel Batallion Heavy Armor til Kinect på gang.

Les også:Anmeldelse: Demon's Souls
Les også:Steel Battalion Heavy Armor får Kinect-støtte
Les også:Sega svslører grøsserpsill for Kinect

(via Edge)

Siste fra forsiden