Grafikksnadder fra Crytek

Demonstrerer CryEngine 3

På GDC får vi et første glimt av grafikkmotoren CryEngine 3.

Den tyske spillutvikleren Crytek vet hvordan de skal lage heftige grafikkmotorer, noe vi har sett i Far Cry, Crysis og Crysis: Warhead. Nå har de kunngjort at de vil presentere sin neste grafikkmotor på GDC-messen.

CryEngine 3 er for Xbox 360, PlayStation 3 og PC, og er en fullstendig spillmotor som kan brukes til å lage alt fra massive flerspillerspill til actionspill. Systemet lanseres også med Sandbox-verktøyet, som lar klienter lage nivåer for spillene sine i sanntid.

- Med CryEngine 3 leverer vi vår beste spillutviklingsteknologi, som lar klientene våre realisere visjonene deres på dagens og fremtidige plattformer. Vår komplette spillmotor tillater sanntidsutvikling, sikrer at teamene kan utnytte seg maksimalt av sin egen kreativitet, sparer penger og skaper bedre spillopplevelser, skryter Crytek-sjef Cevat Yerli i en pressemelding.

Forretningssjef Carl Jones legger til at utviklere kan starte å jobbe med neste-generasjons spillprosjekter allerede i dag, og at CryEngine 3 representerer en revolusjonerende forandring fra Cryteks PC-eksklusive spillmotorer.

Vi får utvilsomt høre mye mer om CryEngine 3 når GDC går av stabelen, 23. mars.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden