Apex Legends - sesong to

Den neste Apex Legends-helten er mer forsvarsorientert

Wattson lanseres i juli, sammen med en ny sesong og rangert spilling.

EA

Årets EA Play-arrangement er godt i gang, og som lovet hadde Respawn med seg en rekke Apex Legends-nyheter. Utvikleren viste oss mer om battle royale-spillets neste sesong, som blant annet inkluderer en ny helt.

Wattson blir Apex Legends' tiende helt. (Video: EA)

Sesong to rulles ut 2. juli, og går under navnet Battle Charge. Denne byr ifølge utvikleren på et forbedret sesongpass, med en rekke kosmetiske gjenstander for spillere å låse opp, samt diverse utfordringer som gjør det raskere å stige i gradene.

I tillegg lover Respawn flere endringer til måten man spiller, inkludert en modus med rangert matchmaking for de som vil måle krefter mot tøffere motstand.

Elementært, min kjære Wattson

For mange kommer imidlertid den største endringen i form av Wattson – en helt ny figur i Apex Legends-universet. Wattson – som faktisk ble oppdaget av datasnoker allerede i februar – er en langt mer defensiv helt enn spillets øvrige figurgalleri.

Med sin Perimeter Security-evne kan Wattson opprette et elektrisk gjerde hvor som helst i verdenen, som er designet for å sette en stopper for aggressive motstandere. Ultimate-angrepet Interception Pylon destruerer innkommende granater, og fyller opp skjoldene til spillere som holder seg i nærheten.

L-Star finner man i fosyningskasser, akkurat som Kraber og Mastiff.
EA

Ellers byr sesong to også på et nytt våpen, som bør virke kjent for Titanfall-fans. L-Star introduseres til spillets «Care Packages» – kassene som faller ned fra himmelen underveis i kampene – og fungerer på samme måte som de andre gullvåpnene Kraber og Mastiff.

Videre lovet Respawn ytterligere justeringer til spillopplevelsen, uten at teamet kunne avsløre så mye hittil. Det ble imidlertid hintet om at den beryktede Mozambique-pistolen skal bli mer verdifull i fremtiden.

Les mer fra årets E3-messe på vår samleside »

Siste fra forsiden