Den nye Overwatch-helten er ute

I tillegg er det store endringer på vei for Lúcio.

Blizzard

Etter å ha tilbragt noen uker på testserverene er Overwatch-tilskuddet Orisa klar for lansering. Den nye helten – som faller inn under «tank»-kategorien – patches inn i spillet tirsdag, på Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Orisa-bakomfilm. (Video: Blizzard)

Orisa er en tank som lener seg mer på å være mellom frontlinjen og baktroppen. Av ferdigheter kan hun skilte med å legge ut kraftskjold for å beskytte medspillere, en gravitasjonsball som trekker fiender mot seg når den detoneres, og hun kan blokkere «knockback»-ferdigheter som for eksempel Reinhardts charge-angrep. Ultimaten hennes er en magisk tromme som gjør at laget gjør mer skade – så lenge de er i synsfeltet til trommen. Se mer om henne i videoen til høyre.

Blizzard vil likevel vente med å slippe Orisa helt fri. Hun trer ikke inn i rangert spilling før neste uke, men er tilgjengelig i de andre spillmodiene før det.

Andre endringer

Oppdateringen har også med seg noen endringer til et par andre helter. Blant annet tar ikke Junkrat lenger skade fra egne eksplosjoner, og Mercys skadeboost skal nå måles som en del av kamp- og karrierestatestikk. Sombra har fått litt mer å rutte med også, med en reduksjon på hvor langt unna motstandere kan høre usynlighetseffekten.

I tiden fremover vil det også bli store endringer for Lúcio, for å balansere helten mer. Det skjer dog ikke før til neste oppdatering. Mot sommeren vil også Blizzard la spillere spillere lagre «play of the game»-snutter og andre korte videoer fra kamper. Dette forteller Overwatch-sjef Jeff Kaplan på nettforumet til spillet.

Den nye konkurransesesongen til spillet begynte tidligere denne måneden.
En del endringer ble innført i den nye Overwatch-sesongen »

Siste fra forsiden