Disco Elysium

Den nye versjonen av det kritikerroste rollespillet Disco Elysium har fått dato

Final Cut får stemmeskuespill, nye oppdrag og mer.

Rollespillfans som har ventet på konsollversjonen av det svært kritikerroste Disco Elysium kan nå glede seg. Utvikleren har nemlig kunngjort at spillet lanseres til PlayStation 4 og 5, i tillegg til Google Stadia, i en Final Cut-versjon.

Slippdatoen er 30. mars, og du kan se en trailer fra spillet øverst i artikkelen.

Final Cut-versjonen byr på nye oppdrag, nye figurer og komplett stemmeskuespill som man ikke finner i standardversjonen. Utgaven slippes også til PC- og Mac-plattformen den samme datoen, og om du allerede eier spillet til PC er oppgraderingen til Final Cut-utgaven gratis.

Utradisjonelt rollespill

Steam

På PlayStation 5 vil spillet støtte 4K-oppløsning og 60 bilder per sekund.

Som Gamer.no meldte i fjor er spillet også på vei til Xbox og Switch, men utvikleren har ennå ikke sagt noe om når disse ankommer.

Disco Elysium ble først lansert i oktober 2019 og er et utradisjonelt rollespill som ikke byr på et kampsystem i normal forstand, men hvor man i stedet løser oppgavene via et system basert på dialog og ferdighetssjekker.

Spillet fikk særdeles positive omtaler da det kom ut. Her på verket fikk spillet en omtale i vår artikkel om de beste spillopplevelsene i 2019.

– Selv mordmysteriet, som er spillets hovedgåte, er godt nok til å holde oss gående. Disco Elysium er, med sin blanding av pek-og-klikk-eventyr og isometriske rollespill, en unik og herlig opplevelse for alle som tåler å lese mye i spill, skrev vi i vår omtale.

Les også: Octopath Traveler blant en haug med nye Xbox Game Pass-titler »

Siste fra forsiden