Denne skapningen har besøkt alle planetene i solsystemet i seks år – nå har hun kommet hjem

Noby Noby Boy er «ferdig».

Namco Bandai

Da Noby Noby Boy ble lansert i 2009 var det mange som klødde seg i hodet over konseptet.

Det var mer et leketøy enn et spill, der du skulle styre en slags slange kalt BOY som spiste alt – og alle – på et lite firkantet område. Når du hadde gomlet i deg alt og fått masse poeng, krøp du inn i huset ditt, sendte poengene opp til SUN , som så matet disse til GIRL – en gigantisk versjon av BOY som prøvde å sno seg rundt alle planetene i solsystemet vårt. Målet hennes: å nå alle planetene og komme tilbake til jorden igjen.

Eh, ja.

Nå, seks år etter at hun først la ut på reisen, har hun kommet seg hjem til jorden igjen, og spillet er dermed «ferdig». Kotaku skrev først om dette.

Som du kan se i videoen nederst i artikkelen hadde skaper Keita Takahashi og resten av utviklingsteamet programmert inn en hilsen. Å lese den føles litt som en tidskapsel som blir gravd opp lenge etter at den har blitt lagt ned i jorden.

Det skal sies at prosessen ble litt fremskyndet nå på tampen av året. Utviklerne skrudde nemlig opp poengmultiplikatoren betydelig, så GIRL skjøt fart forbi Merkur, Venus og Sola, så litt juks ble det til slutt.

Noby Noby Boy er sært, men i det store og hele ikke sært.
Her er de særeste spillene vi vet om »

Noby Noby Boy er «ferdig». (Video: Sir TapTap)

Siste fra forsiden