Denne uken er det lettere å finne vannmonstre i Pokémon Go

Mobilspillets vannfestival gjør det endelig raskere å skaffe seg Gyarados.

Skjermbilde, Niantic

Niantic har annonsert en ny uke med festligheter for Pokémon Go, som ble sparket i gang allerede på onsdag. Frem til 29. mars invaderes mobilspillet av horder med vann-Pokémon, som det blir lettere å støte på ute i det fri.

Magikarp overalt gjør det lettere for spillere å skaffe seg Gyarados.
Niantic

Via spillets nettsider bekrefter utvikleren at monstre som Squirtle, Totodile og Magikarp blir med på feiringen. Økningen i sistnevnte gjør jobben endelig litt lettere for trenere som prøver å skaffe seg en Gyarados, men ikke har samlet inn de 400 godteriene som trengs.

De nevnte monstrene kan dukke opp overalt i verden, men Niantic lover også noen godbiter for spillere som faktisk besøker områder med vann. Her øker sannsynligheten for å møte på både vann-Pokémon fra seriens andre generasjon og den sjeldne Lapras.

Kan finne skinnende Pokémon

Siden lanseringen av vannfestivalen har spillere også oppdaget noen ekstra blanke Pokémon. Flere medlemmer av nettsamfunnet The Silph Road har fanget «Shiny Magikarp», som etter sigende kan utvikles til «Shiny Gyarados». Monstrene ser helt vanlige ut på kartet, så man er nødt til å trykke på dem for å finne ut om de er spesielle eller ikke.

Niantic har foreløpig ikke uttalt seg om de skinnende monstrene, men trolig er de kun i spillet i en midlertidig periode, akkurat som julenisse-Pikachu fra i fjor.

Pokémon Go fikk nylig sin hittil største oppdatering.
Spillere kan nå fange over 80 nye monstre »

Siste fra forsiden