Telialigaen - Rocket League

– Dere har helt klart ikke sett det beste av oss enda

Rotaryon er ubeseiret etter tre Rocket League-runder, og lover at laget har mer å gå på.

Rotaryon

At AW3 skulle stå ubeseiret etter tre Rocket League-runder i Telialigaen var det liten tvil om før sesongstart. At den regjerende seriemesteren skulle følges hakk i hel av Rotaryon har imidlertid kommet mer som en overraskelse, men sånn ser tabellen altså ut.

Rotaryon ligger kun bak AW3 på kampforskjell, etter blant annet en viktig seier over Mustu Fluck i runde to. Tre poeng ble det også mot Nidaros denne uka, men Kristoffer «Haven» Håven er ikke helt fornøyd med innsatsen.

– Vi er for så vidt fornøyde med tanke på at vi bare har vunnet så langt, men vi er ikke fornøyd med å tape to kamper mot Nidaros. Det skulle enten vært 4-0 eller at vi bare tapte én kamp, sier Håven til Gamer.no.

LES OGSÅ: Telialigaens høstsesong i Rocket League ligger an til å bli lett match for AW3 »

– Masse rom for forbedring

Etter Nidaros-kampen sikter «Haven» og lagkameratene på å heve nivået enda noen hakk. Trioen holder fortsatt fast ved det ambisiøse målet om å være best i Norge, og Rotaryon-spilleren mener laget enda har mye å gå på.

– Vi har fortsatt masse rom for forbedring, og dere har helt klart ikke sett det beste av oss enda. Vi sikter på å bli norgesmestre denne sesongen, men tror vi har en jobb å gjøre før vi kan klare det på komfortabelt vis.

Valget om å hente inn «Atow» for kampen mot Mustu Fluck skapte nok reaksjoner, ifølge Håven.
Rotaryon

«Haven» tror også at de øvrige lagene i Telialigaen har fått øynene litt mer opp for hva Rotaryon kan prestere. Han trekker riktignok frem noen murringer rundt lagets seier of Mustu Fluck, der gutta måtte hente inn forsterkninger på grunn av sykdom.

– Jeg tror vi har fått bevist litt hva vi er i stand til å gjøre, som har gitt oss mer respekt. Med tanke på Mustu Fluck-seieren så er det mange forskjellige meninger om den, mye fordi vi fikk in «Atow» fra Team Liquid som innbytter, sier Håven og fortsetter:

– Grunnen til det var at «Pablobar» var syk, så vi hadde ingen treningskamper i flere dager før eller etter kampen. Alle vi på laget mener vi hadde spilt bedre med «Pablobar» istedenfor «Atow». Mye av grunnen til det er fordi både jeg og «Bruhkay» følte at det var litt rart når vi spilte med «Atow», så vi tror vi hadde gjort det enda bedre mot Mustu Fluck med vår faste tropp.

Rotaryon får en ny sjanse til å motbevise eventuelle tvilere allerede neste uke. Da venter nemlig AW3, i et skikkelig toppoppgjør der vinneren får sitte ene og alene på tabelltoppen.

Les også
Toppoppgjør: – Vi forventer ikke å ha noen problemer med å slå de

Jevnt om plassene

Etter bare tre runder har AW3 og Rotaryon selvfølgelig ikke råd til å slappe av. Like bak lurer både Domino, Playwell og Mustu Fluck, som alle sitter med seks poeng.

Av disse er det nok Playwell som kan si seg mest fornøyd, med kun et hårfint tap mot Razzle Dazzlers som eneste plett på sesongen så langt. Den forventede sluttspillkandidaten Domino røk på sitt ene nederlag mot Playwell, mens Mustu Fluck har det nevnte tapet for Rotaryon.

Fact Revolution, Razzle Dazzlers og Major ligger hakket bak der igjen, med sine tre poeng. Fact skulle nok helst ha sikret noen flere poeng gjennom sesongens første tre runder, men kan hente seg opp med seier over Major på torsdag.

Nidaros og Flowenz har enda til gode å ta sesongens første poeng. Førstnevnte får en god mulighet til uka, i møte med et Razzle Dazzlers-lag som har prestert ujevnt hittil. Flowenz ligger imidlertid an til å få en tøffere jobb i sitt møte med Playwell.

Du kan følge Rocket League i Telialigaen hver torsdag, på Twitch-kanalen til RLNorway.

Slik ser Rocket League-tabellen ut etter tre runder i Telialigaen.
Telialigaen

Siste fra forsiden