Design dine egne drømmer i Little Big Planet-skaperens neste prosjekt

Dreams begynner lukket betatest denne uken – åpner for alle i januar.

Media Molecule

Media Molecule – studioet bak Little Big Planet og Tearaway – har kunngjort en betaperiode for sitt neste spill. Dreams, som spillet heter, begynner først med lukket testing på PlayStation 4 fra 19. desember til 21. januar.

Fra fargerike drømmeverdener til dystert industrilandskap.
Media Molecule

I utgangspunktet er det kun de som tegnet abonnement på utviklerens nyhetsbrev før 7. desember som får tilgang. Utvalgte får tilsendt en aktiveringsnøkkel via e-postadressen de er registrert med. Etter den innledende testfasen åpner utvikleren så dørene for alle, med registrering fra 4. januar og åpen beta fra 8. januar.

I løpet av testen kan spillere prøve seg frem med Dreams' omfattende byggeverktøy. Media Molecule påpeker at hverken historien eller VR er på plass, og mens venner kan spille sammen lokalt på samme konsoll vil det ikke være mulig å bygge på verdenene sammen.

Bygg fritt etter fantasien

Se traileren for Dreams. (Video: Media Molecule)

Dreams ble opprinnelig avduket i 2013, og utgiver Sony har tatt seg god tid med å slippe bare små biter med informasjon av gangen. Spillet byr på en historiedel hvor man bygger og manipulerer verdener og figurer for å komme seg gjennom en rekke puslespill.

Spillere kan også skape sine egne kreasjoner, og Dreams har fått mye oppmerksomhet for de mange og varierte mulighetene det byr på. Spillet kommer kun til PlayStation 4 en gang i 2019, men en nøyaktig lanseringsdato er ikke satt.

EA har kunngjort en demo for Anthem.
Spillere får prøve actionspillet i februar »

Siste fra forsiden