Snart kan du teste ut BioWares nye stortittel Anthem

En åpen demo har blitt kunngjort, og spillet har også fått ny trailer.

Vi har allerede fått sett ganske mye av BioWares neste storsatsing Anthem, men nå har vi omsider fått vite når vi faktisk får mulighet til å spille det. I helgen kom EA nemlig med en offisiell kunngjøring av demoene.

En demo som er åpen for alle vil starte den 1. februar og vare til og med 3. februar på PlayStation 4, Xbox One og Origin-plattformen på PC.

Man vil også få mulighet til å prøve spillet enda tidligere, da en VIP-demo blir tilgjengelig fra 25.-27. januar. Betingelsene for få tilgang til denne er at man har forhåndsbestilt spillet og er EA Access- eller Origin Access-abonnent.

Ny trailer

EA

I forbindelse med den nylig avholdte Game Awards-seremonien kom det for øvrig en ny trailer fra Anthem. Den kan du ser øverst i artikkelen.

Anthem ble først kunngjort på E3-messen i fjor og er et actionrollespill i tredjepersonsperspektiv med fokus på samarbeid. Spillet skal ha en relativt åpen struktur og byr på stor variasjon av både våpen, oppgraderinger, omgivelser og fiendetyper.

BioWare har store ambisjoner med Anthem, men vår utsendte var ikke ubetinget imponert etter sin sniktitt på spillet i forbindelse med årets E3-messe, selv om det definitivt også har sine lovende sider – deriblant nydelig grafikk.

– I en verden der spillselskaper ofte låner ideer fra hverandre og pynter på med sin egen vri, er det nærmest utrolig at vi enda ikke har fått vite hva som skiller Anthem fra for eksempel Destiny. Åtte måneder unna lansering kan EA og BioWare fortsatt dra dette i land, men akkurat nå minner spillet mest om sin egen setting – en uferdig verden som holder på å falle fra hverandre, skrev vår utsendte.

Anthem slippes til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 22. februar 2019.

Les også: BioWare med nye hint om neste Dragon Age »

Siste fra forsiden