Dreams - PlayStation VR

Snart får Dreams-spillere bygge i virtuell virkelighet

Media Molecules fantasiskaper får støtte for PlayStation VR.

Media Molecule kunngjorde denne uken planer for å bringe VR-støtte til fantasibyggeverktøyet Dreams. Opplegget rulles ut 22. juli, via en gratis oppdatering kalt Inside the Box.

Med PlayStation VR får du se Dreams-prosjektene dine på nært hold.
Sony Interactive Entertainment

Med oppdateringen kan spillere både skape og oppleve Dreams-prosjekter i virtuell virkelighet. For å hjelpe spillere med å komme i gang har utvikleren slengt på en haug med nye guider, som introduserer de nye funksjonene som blir mulige med VR.

Videre lover Media Molecule diverse nye verktøy og funksjoner for de som ikke har PlayStation VR, eller som bare foretrekker den opprinnelige opplevelsen.

Fenomenal spillmotor

Dreams, fra skaperne av LittleBigPlanet og Tearaway, ble opprinnelig lansert for PlayStation 4 i februar i år. Spillet kan best beskrives som en kreativ spillmotor, som lar deg bygge dine egne spillopplevelser fritt etter fantasien.

Da vi anmeldte Dreams tidligere i år mente vår skribent at det ikke var nok som fenget for de som foretrekker å spille fremfor å bygge. Han skrøt imidlertid stort av det svært omfattende byggeverktøyet, og i løpet av de siste månedene har spillbiblioteket vokst seg ganske mye større.

Star Wars Squadrons kan spilles utelukkende i VR.
Se hvordan det kommende spillet skal fungere »

Siste fra forsiden