Destiny får betadato

Og Activision røper detaljene om den første ekspansjonen.

Activision har annonsert datoene for betatesten av Destiny. Halo-skapernes nye skytespill debuterer i beta-form på PlayStation 3 og 4, der betatesten åpnes 17. juli. Xbox One og Xbox 360-utgavene åpnes for publikum 23. juli.

Halo-skapernes nye spill ser pent ut.

I pressemeldingen påpeker også Activision at PlayStation-betaen vil være nede den 21. og 22. juli, for vedlikehold.

Uheldigvis er det ikke snakk om en betatest som vil vare over flere uker. Den vil nemlig stenges igjen den 27. juli. Den er heller ikke åpen for alle; kun de som forhåndsbestiller hos et utvalg forhandlere får være med på moroa.

Betaen skal tilby et variert utvalg av aktivitetene fra den ferdige versjonen. Fra før av har PlayStation 4-eiere fått mulighet til å teste en alfa-utgave av spillet.

Det ferdige spillet lanseres 9. september.

Ekspansjoner på vei

De som har testet spillet allerede har røpet at det kom en trollmann fra månen.

Som vanlig med spill fra store utgivere kommer Destiny også med muligheten til å bestille sesongpass for nedlastbart innhold, og Activision har nå annonsert de to første utvidelsene for spillet.

Ekspansjonene skal tilby nye, historiedrevne oppdrag, samarbeidsaktiviteter og konkurransearenaer, samt nye våpen og andre former for utstyr.

Den første heter The Dark Below, og foregår i eldgamle gravkamre under Månens overflate. Her har en ondsinnet gud blitt vekket opp, og satt sammen sin egen hær. Planene hans er utvilsomt skumle, og må stoppes.

Ekspansjon nummer to heter House of Wolves, men denne vil ikke Activision røpe detaljer om enda. De forteller imidlertid at PlayStation-formatene vil få eksklusivt innhold for begge ekspansjonene – utvilsomt takket være en lukrativ avtale med Sony.

Vi snakket med Bungie om det flerspillersentrerte skytespillet i fjor, og da lovet de at det ville tilby noe nytt hver gang man spiller.

Siste fra forsiden