Destiny-figuren din fra betatesten er borte for alltid

Når spillet lanseres må du begynne helt på nytt igjen.

Du får aldri se din «Guardian» igjen.
Bungie

Selv om Bungie aldri har kommentert på om figurene fra betatesten av Destiny kunne leve videre når spillet lanseres til høsten, har ikke det vært en helt urimelig tanke. Nå har dog utvikleren satt et endelig punktum for de som håpte å fortsette reisen med sin «Guardian»-helt fra prøveperioden. Alle må begynne helt fra starten igjen.

– Dette er siste gang vi ber deg om å ta farvel med din helt. Fra 9. september kan du skape en «Guardian» som kommer til å følge deg en lang stund. På lang sikt kan du kanskje ønske å slette denne og begynne på nytt igjen, men da er det ditt valg, skriver Bungie på sine nettsider.

I betatesten kunne du bygge ut figuren din helt til nivå 8, med utstyr og ferdigheter som du fikk etter hvert som du ble mer erfaren. Grunnen til at du må begynne med blanke ark skal ifølge Bungie-designeren Tyson Green være at Bungie har endret for mye på spillet etter betatesten. Erfaringsinntjeningen har blitt justert, og gjenstander har blitt fjernet. Og selv om utvikleren ikke har lagt inn noen nye svære forandringer kunne betatest-figurene i verste fall ha vært problematiske.

Stor oppslutning

Destiny hadde en omfattende beta-test i midten av juli, der hele 4,6 millioner spillere strømmet til for å prøve spillet før lansering. Det virket Bungie svært forønyd med på tampen av måneden.

Destiny er det nye spillet til studioet som sto bak Halo-serien frem til Halo: Reach. I spillets historie, som foregår i fremtiden, sliter Jorda med å fungere etter at størstedelen av planeten har blitt ubeboelig. Som med Bungies andre spill ser du størsteparten av spillet gjennom et rifleløp, og som vanlig skal fiender som kommer fra andre galakser få gjennomgå. Det som skiller spillet ut fra andre skytespill er innblandingen av nettrollespillkonvensjoner.

Vi var blant de mange som prøvde spillet under beta-perioden.
Vår skribent synes Destiny vitnet om voldsomme ambisjoner »

Siste fra forsiden