Destiny-spillere med modifiserte konsoller blir utestengt fra spillet

Bungie har begynt å slå ned på juksemakerne.

Destiny-jukserne må passe seg.
Activision

Som med alle andre spill finnes det brukere som mer enn gjerne jukser for å få et overtak. Dette gjelder også Destiny, og utvikler Bungie forteller i et blogginnlegg at de har jobbet på spreng for å kaste de skruppelløse på dør i det siste.

– Noe annet som fortjener å nevnes er at BanHammeren har svingt som bare pokker i det siste, forteller selskapet.

Alle hadde modifisert konsoll

Destiny.

Etter å ha sett over alle som ble stengt ute av spillet den siste uken, merket Bungie seg at alle hadde logget på Destiny med en modifisert konsoll på et eller annet tidspunkt.

– Oppfør dere! Og bruk boksene som favorittbutikken din leverte til deg, er oppfordringen fra selskapet.

Selv om det fremdeles er rimelig vanskelig å modifisere en Xbox One eller PlayStation 4, har forgjengerne PlayStation 3 og Xbox 360 lenge vært vid åpne for de som vet hvordan de skal fikle litt. Antageligvis er det der flesteparten av de utestengte har befunnet seg, men Bungie oppgir ikke noen slik statistikk.

Destiny bergtar mange.

Destiny ble sluppet til Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One og PlayStation 4 9. september i år. Vi i Gamer.no vet at en god del hardbarkede spillere koser seg stort med spillet, selv om vår anmelder og andre pekte på en hel del svakheter i sine omtaler.

Denne uka kom også den nyeste utvidelsen, The Dark Below, ut – noe som har gitt spillet en ny glød helt på tampen av året.

Skytetoget har ikke stoppet for Bungie og Activision ennå:
Destiny-oppfølgeren er allerede under utvikling »

Siste fra forsiden