Det blir ingen lykkelig slutt for Bilbo og gjengen

Warner Bros. har ingen planer om å fullføre LEGO The Hobbit.

Warner Bros.

LEGO The Hobbit fikk en brå slutt, og det var nok ikke bare vi som klødde oss i hodet da Bilbos eventyr i LEGO-Midgard plutselig var over. Midt i mellom handlingen i Peter Jacksons andre og tredje Hobbit-film sa det nemlig stopp for LEGO-fortellingen, og alt vi satt igjen med var et beskjedent løfte om at «fortsettelse følger».

Reisen tilbake?

De fleste hadde derfor fått det for seg at utviklerne i Traveller’s Tales hadde planlagt å slippe det tredje og avsluttende kapittelet i trilogien i samkvem med Jacksons nyeste film. Filmen rakk imidlertid både å komme og gå uten noe nytt, før Warner Bros. tok bladet fra munnen sent forrige uke.

Jeg skjønner godt dere er skuffet, dverger.

I samtale med Gamespot bekrefter nå en representant for selskapet at de har ingen planer om å fullføre LEGO The Hobbit, hverken i form av et nytt spill eller som nedlastbart innhold til det opprinnelige spillet:

– LEGO The Hobbit fungerer som en glimrende oppladning til det avsluttende kapittelet i Peter Jacksons filmtrilogi, Femhærerslaget, men vi har ingen planer om å utvikle nedlastbart innhold basert på trilogiens siste film.

Da vi anmeldte spillet for et snaut år siden var det nettopp mangelen på den siste delen av eventyret som skuffet aller mest:

«Slik det står nå er opplevelsen god, men det føles ukomplett, og det er vanskelig å møte Bilbos to LEGO-eventyr uten å savne det tredje og siste. Den åpne spillverdenen kunne med glede inneholdt åtte nye hovedoppdrag, og noe av fyllstoffet og de irriterende kampene kunne lett byttet plass med hva utviklerne enn måtte ha holdt av til det avgjørende Hobbit-spillet.»

Så feil kan man altså ta.

Warner Bros. er ikke de eneste som forlater spillene sine før de er ferdige:
Opp gjennom tidene har flere spill måttet ferdigstilles av fansen »

Siste fra forsiden