Podkast

Retro Crew – Episode 1, sesong 5

Det er 19 år siden meitemarkene først slengte bananbomber på hverandre

Worms passet godt inn på nittitallet, eksemplifisert i dette absurde omslaget.
Team17

Du vil forhåpentligvis ikke få mark av denne episoden av Retro Crew, selv om vi bestemte oss for å mimre om Team17 sin unike Worms-serie. Det er faktisk nitten år siden vi først fikk meske oss i massemeitemarkdrap nå, og serien holder koken fremdeles.

«Boom, bang, kadoinkadoink.».

At serien fremdeles bry på flerspillermoro er egentlig ikke så rart. Blandingen av strategi, plattformhopping og ballistiske beregninger (si det raskt 5 ganger etter hverandre) har gjort serien til en suksess hos flere generasjoner av spillere.

Serien er kanskje aller mest kjent for sitt interessante våpenutvalg med klassikere som sauebomba, den hellige håndgranaten og andre ting du kan fylle ditt bisarre arsenal med.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Det er Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Aleksander Hakestad og Jostein Hakestad som graver seg gjennom meitemarkjorden denne uken.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Hva hadde spillhistorien vært uten Halo-serien?
– Nintendos Virtual Console-tilbud trenger en overhaling

Her er søstrene som skulle banke Mario-brødrene

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden