River City Girls

Det er jentenes tur til å slåss i ny River City Ransom-oppfølger

River City Girls kunngjort med slippdato og trailer.

WayForward, studioet bak blant annet DuckTales: Remastered, Double Dragon Neon og Shantae-serien, dro denne uken sløret av en ny oppfølger til det klassiske slåssespillet River City Ransom.

I River City Girls er det jentenes tur til å redde dagen.
WayForward

Spillet har fått navnet River City Girls, og som tittelen antyder kan spillere vente seg en litt annen vri på originalens historie. Denne gangen er det nemlig gutta som er i knipe, og jenteduoen Kyoko og Misako tar på seg jobben med å banke opp kjeltringene og redde dagen.

Traileren for spillet, som du kan se over, gir en kort smakebit på hva man vi forvente av opplevelsen. Her får man – alene eller sammen med en venn via lokal flerspiller – bruke alt fra bare never til lekesverd og sykler for å grisebanke absolutt alle som står i sin vei.

Ved siden av et rikt våpenarsenal kan Kyoko og Misako også benytte seg av diverse kombinasjonsangrep, kast og spesialangrep. Disse låser man gradvis opp på vei gjennom River Citys seks forskjellige bydeler, der man også får besøke ulike butikker for å kjøpe seg nytt utstyr.

River City Girls kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch i både fysisk og digital utgave. Slippdatoen er satt til 5. september 2019.

Jentene tar også føringene i det neste Wolfenstein-spillet.
Vi prøvde Youngblood tidligere i sommer, og likte det vi fikk se »

Siste fra forsiden