Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 23

Det er lille julaften, og vi har en heftig premie i julekalenderen

Hva er bedre enn å vinne et spill? Noe å spille på, selvfølgelig!

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

I pose og sekk

I dag er kanskje dagen for pynting av juletre og latterliggjøring av en gammel mann som snubler over en død tiger om og om igjen, men vi råder alle til å ta seg tiden til å delta i dagens kalenderluke. Her kan du nemlig vinne så mye som Uncharted 4: A Thief's End og en Limited Edition PlayStation 4 i en unik samlepakke. Gøy!

Uncharted 4 Limited Edition PS4 samlepakke.
Sony Interactive Entertainment

Uncharted 4: A Thief's End ble av vår elskede redaksjonssjef kalt det mest finslipte spillet i serien. Den lett likanes Nathan Drake avslutter på topp, og mottok en solid ni av ti på rollespillterningen.

Konsollen og DualShock 4-kontrolleren i pakken er gråblå i design, og selve maskinen har Drake i egen person avbildet på toppen. Om du ikke har en PlayStation 4 eller Uncharted 4: A Thief's End, er det sannelig på tide å skaffe seg det. Bla ned og delta – same procedure as every year!

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
909 har spilt i dag

909 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden