Nye prøvelser i Dante's Inferno

Det gikk kjapt

EA melder allerede om det første ekstrainnholdet.

I disse dager lanseres det ferskeste actionspillet fra Dead Space-skaper Visceral Games. Dante's Inferno ligger i norske butikkhyller fra 4. februar, og du får selvsagt en anmeldelse her på Gamer.no.

Selv om de såvidt har fått spillet ut døra ligger ikke Visceral Games på latsiden av den grunn. De jobber allerede med ekstra innhold. Pakken heter Trials of St. Lucia og slippes 29. april. Det bli altså en stund å vente for de som ikke får blodtørsten slukket av selve spillet.

Trials of St. Lucia introduserer en fersk samarbeidsmodus hvor to kompiser kan drepe demoner sammen. Den ene spiller som Dante, mens den andre påtar seg rollen som vår kjære Sankta Lucia. I fravær av lussekatter får hun en hendig ljå.

Bortsett fra blasfemi mot helgener inneholder pakken også en serie arenakamper hvor Dante og Lucia kan slakte mørke makter. Holder ikke det får spillerne også muligheten til å sette sammen egne arenakamper og dele dem med andre over nettet. Du kan selv bestemme hvor mange fiender som angriper, hvor sterke de er og hva slags regler som gjelder for kampen.

Siste fra forsiden