The Darkness-oppfølger på vei?

Det kan se slik ut

Noen fra Digital Extremes har jobbet med The Darkness 2.

Nettstedet Superannuation er eksperter på å følge med på jobbannonser, CV-er og andre steder hvor de kan plukke opp småbiter med informasjon om kommende spill.

Skjermbilde fra The Darkness.

Nå har de funnet litt info i CV-et til Emmanuel Pappas, som jobber hos den erfarne skytespillutvikleren Digital Extremes. Et av spillene han listet opp der var The Darkness 2, hvor han har jobbet med teksturer, omgivelser og et brett som heter The Mansion.

Det første The Darkness-spillet var et førstepersons skytespill basert på tegneseriefiguren The Darkness. Spillet ble utviklet av svenske Starbreeze, som for tiden er opptatt med et ikke-annonsert prosjekt for Electronic Arts. Derfor er det ikke usannsynlig at The Darkness-utgiver Take-Two (2K Games) har leid inn Digital Extremes til å jobbe med en eventuell oppfølger. Digital Extremes var med å utvikle BioShock 2.

CV-et til Emmanuael Pappas har nå blitt fjernet, så om Digital Extremes faktisk er i gang med utviklingen av spillet (eller om det er et samarbeidsprosjekt) er det lite som tyder på at vi får noen offisiell bekreftelse på det med det første.

Mens vi er innom Superannuation kan vi forøvrig ta med at Need for Speed: Shift 2 tilsynelatende er under utvikling hos Slightly Mad Games (ingen bombe, akkurat) og at Activision Blizzard har et prosjekt som heter Above and Beyond på gang (kanskje det nye prosjektet fra Star Control-utvikler Toys for Bob).

Siste fra forsiden