Det kan se ut som Crash Team Racing får en nyversjon

En offisiell kunngjøring kan komme allerede denne uken.

Activision

Nyversjonene av både Crash Bandicoot – N. Sane Trilogy – og Spyro – Reignited Trilogy – ble store suksesser for Activision. Nå tyder mye på at utgiveren er ute etter å følge opp triumfene med nok et glimt tilbake i tid, og etter sigende er det Crash Team Racing som står for tur.

Les også: Det lages ikke plattformspill som dette lenger »
Les også: Spyro får hjertet til å smelte »

Crash Team Racing ble opprinnelig lansert i 1999.
Activision

Ryktene begynte først å sirkulere etter oppdagelsen av en mystisk post på Facebook, som hintet om en slags avsløring på denne ukens The Game Awards-utdeling. Deretter la PlayStation Access-vert Hollie Bennett ut et bilde av et par lodne oransje terninger, med nok en referanse til utdelingen den 6. desember.

Det hele virker litt tynt, men kilder som har snakket med Eurogamer hevder at ryktene skal være sanne og at den offisielle kunngjøringen altså kommer senere denne uken. Activision har foreløpig ikke kommentert saken, så vi får bare vente å se.

Populært racingspill

Crash Team Racing ble opprinnelig lansert i 1999. Bilspillet ble utviklet av Naughty Dog – som senere skulle gi oss Uncharted og The Last of Us – og var kun tilgjengelig for den første PlayStation-konsollen.

Spillet fikk i sin tid positiv omtale fra både fans og kritikere, og gav Sony en solid konkurrent i kampen mot Nintendos Mario Kart-serie. Originalen hadde 15 forskjellige figurer – inkludert Crash, Doctor Neo Cortex og Coco Bandicoot – og fem ulike moduser å leke seg med.

Hva håper du å få et gjensyn med dersom Crash Team Racing får en nyversjon?
Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Siste fra forsiden