Det kan ta lang tid å fikse problemene til Kingdom Come: Deliverance

Utvikleren jobber på spreng med å rette opp i en rekke feil.

Warhorse Studios

Tirsdagens lansering av Kingdom Come: Deliverance gikk neppe helt som utvikler Warhorse Studios hadde håpet. Spillere som kastet seg på tidlig har slitt med en rekke feil og «bugs», som blant annet hindrer at man kan fullføre diverse oppdrag.

En av flere feil i Kingdom Come: Deliverance. (Video: Martin)

Studioet er i gang med å fikse opp i rotet, og PC-spillere kunne allerede på lanseringsdagen laste ned en stor oppdatering som skulle rette på noen av feilene. Den samme oppdateringen kommer visstnok til PlayStation 4 og Xbox One så snart som mulig, men deretter kan det ta en stund før utvikleren får bukt med resten.

To uker til neste oppdatering

I en melding på Twitter skriver kreativ sjef for Kingdom Come: Deliverance, Daniel Vávra, at den neste oppdateringen ikke er ventet før om to uker. Ifølge Vávra arbeider teamet på spreng med å rette opp i alle problemene som blir rapportert, men det er tydeligvis ikke snakk om noen enkel jobb.

Først og fremst jobber Warhorse med å fikse feil med oppdragene i spillet, samt ujevnheter i bildefrekvensen. Nettopp sistnevnte opplevde vår anmelder ingen problemer med på PlayStation 4 Pro, men han slet med mye annet:

– Oppdragsmarkører og -endringer som feiler å fyre av, banditter som ser deg, men som ikke gjør noe som helst, å ikke kunne løpe opp selv de enkleste bakker, å bli stoppet i en trapp fordi kolisjonssytemet ikke fungerer ordentlig og å bli låst ute av et rom du har nøkkelen til, er alle frustrerende feil og bugs jeg har støtt på, skrev Andreas Bjørnbekk.

Feilene var heller ikke det eneste ankepunktet i Kingdom Come: Deliverance.
Les vår anmeldelse av det ambisiøse rollespillet her »

Siste fra forsiden