Det neste Assassin's Creed-spillet kan være avslørt

Ifølge rykter lager Ubisoft en forløper til serien, som er satt til Egypt.

Imgur

Etter en pause i 2016 skal Ubisoft lansere nok et innslag i Assassin's Creed-serien i år. Så langt har utvikleren holdt kortene tett til brystet, og annet enn et rykte om at historien skal være satt til Egypt har vi hørt svært lite om snikmorderseriens neste eventyr.

Dette bildet viser visstnok det neste Assassin's Creed-spillet i aksjon.
Imgur

Tirsdag kveld dukket imidlertid et bilde opp på Reddit – som du kan se i sin helhet til høyre – som visstnok skal vise det kommende spillet i aksjon.

Forløper til serien?

På bildet ser vi en liten seilbåt, som styres av en skikkelse utstyrt med skjold og pil og bue. En liste øverst i venstre hjørne viser at figurens oppdrag går ut på å likvidere en ukjent person kalt «The Crocodile».

Man skal også følge etter noen til «Khenut's Villa», som kan referere til dronning Khenut av det 5. egyptiske dynasti. Det stemmer i så fall overens med ryktene om at spillets handling er satt til Egypt.

Brukeren som lastet opp bildet har siden slettet kontoen sin, men kaller det vår første kikk på Assassin's Creed: Origins – som visstnok skal være navnet på seriens neste innslag.

Tittelen på spillet ble først avslørt av nettstedet WWG i forrige uke, men har siden blitt bekreftet av kilder som har snakket med Eurogamer. De samme kildene kunne også avsløre at det dreier som en forløper til Assassin's Creed-serien, som skal lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One senere i år.

Som alltid tar vi slike historier med en klype salt, men med E3 rett rundt hjørnet blir det neppe lenge før saken enten bekreftes eller avkreftes. I en uttalelse til Eurogamer fortalte en representant for Ubisoft at selskapet ikke vil kommentere rykter eller spekulasjoner.

Ubisoft har også andre planer for Assassin's Creed.
Selskapet er i gang med en TV-serie basert på snikmorderserien »

Siste fra forsiden