Call of Duty: Warzone

Det nye Call of Duty: Warzone-kartet kommer en uke senere enn planlagt

Den første Vanguard-sesongen er også utsatt.

Activision

Activision har utsatt lanseringen av både Call of Duty: Warzones nye kart og den første sesongen med Call of Duty: Vanguard. Det kom frem i en Twitter-melding fra utvikleren i helgen.

Det nye Warzone-kartet Caldera legger battle royale-kampene til Stillehavet.
Activision

Det er riktignok ikke snakk om noen voldsom utsettelse, og spillere må kun vente en ekstra uke. Vanguard-sesongen kommer nå 8. desember, mens Warzone-kartet Caldera offisielt slippes 9. desember.

Alle som eier Call of Duty: Vanguard får riktignok 24 timers tidlig tilgang til Caldera, og får utforske det stillehavsinspirerte kartet fra 8. desember.

Trøbbel hos Activision

Akkurat hvorfor lanseringen ble utsatt kom ikke frem fra Twitter-meldingen. Det er imidlertid ingen hemmelighet at ting går hett for seg hos Activision, etter en ny runde med avsløringer om trakassering og diskriminering som går hele veien opp til toppsjef Bobby Kotick.

Til tross for hva han tidligere har uttalt skal Kotick angivelig ha visst om trakasseringsanklager mot flere Activision Blizzard-folk. Mange av disse skal han ha holdt skjult for styret, og Kotick selv beskyldes også for dårlig behandling av kvinnelige ansatte.

Nesten 1800 ansatte hos selskapet har nå hevet seg på en underskriftskampanje som krever at Kotick går av. Et knippe aksjonærer i Activision Blizzard har også bedt ham om å trekke seg, og både PlayStation og Xbox har uttrykt misnøye rundt situasjonen. Styret har imidlertid gitt sin fulle tillit til toppsjefen.

LES OGSÅ: Activision nektet å gi Blizzard-sjef Jen Oneal lik lønn som mannlig kollega »

Siste fra forsiden