Det nye SSX-spillet er godt på vei

Kilder innad i bransjen snakker ut.

Det har gått over tre år siden den forrige SSX-utgivelsen, SSX Blur, fant sted. Heldigvis er det klart for en ny utgivelse i den elskede serien, men nøyaktig helt når dette vil skje er det ingen som vet ennå.

En kilde som ifølge Kotaku har med utviklingen av spillet å gjøre, kan allikevel kaste litt lys på hvor langt spillet er på vei.

Kilden hevder blant annet at spillet skal komme ut til Playstation 3 og Xbox 360 og vil gå tilbake til seriens røtter, men det er uvisst hvilket spill som refereres til med dette. Spillet låner også Skates kontrollsystem, antageligvis mye grunnet at det er Skate-utviklerne som nå jobber med det nye SSX-spillet.

En undersøkelse som ble sendt ut til utvalgte spillere tidligere i år kunne videre beskrive:

(..) En intens kamp mot kreftene laget av å kjøre snowboard nedover de mest spektakulære og avsidesliggende stedene på jorden. (..) Unngå, kjør fra og kjør på massive snøskred, kjemp mot orkanvind, bitter kulde, fallende steiner og sprekker i fjellet som dannes mens man kjører.

Det vil ifølge beskrivelsen også åpnes opp for helt nye modi; "helikopter-dropp, redningsarbeid, basehopping, skyboarding og mer". Hva som faktisk kommer med i spillet vil tiden vise.

I fjor kjøpte EA opp en del domener som hinter sterkt mot at det nye SSX-spillet kommer til å enten hete SSX Deadly Descent eller SSX First Descent. Spillet har vært under utvikling i to år allerede, så forhåpentligvis får vi kanskje en annonsering snart. Noe mindre fortjener vi da ikke?

Siste fra forsiden