Det regner tillegg til Heavy Rain

Heavy Rain med spesialversjon og nedlastbart innhold.

En av de mest etterlengtede titlene neste år er utvilsomt Heavy Rain. Og det er kanskje ikke så rart, når vi loves naturtro grafikk og en voksen historie - satt i en regntung hverdag der vi jakter på en grusom seriemorder.

Når det nå nærmer seg lansering har Sony annonsert to nedlastingspakker til Heavy Rain. Med de oppfinnsome titlene Heavy Rain: Chronicle 1 og 2, skal vi få muligheten til å dykke dypere i bakgrunnshistoriene til figurene i spillet. Den første pakken vil inneholde The Taxidermist-scenen som vi kjenner fra trailere av spillet.

Den første pakken skal ettersigende være tilgjengelig fra lanseringsdagen hvis du kjøper Collectors Edition av Heavy Rain. For alle andre vil pakken bli tilgjengelig senere.

Hva inneholder så CE-versjonen?

CE-versjonen av Heavy Rain (Foto: Playstation.com)

Om du punger ut og går til anskaffelse av Collectors Edition vil du, i tillegg til nevnte nedlasting, også få muligheten til å laste ned det offisielle soundtracket til spillet. Orkestermusikken som preger noir-stemningen i spillet, er produsert i Abbey Road Studios. Kanskje blir det noe en kan spise ost og drikke rødvin til?

Som den siste rosinen i pølsa, får en også et helt nytt tema til XMB.

Det fysiske spillet vil også komme i en spesiell innpakning, der det ser ut som esken er våt av regndråper.

Heavy Rain kommer i februar 2010, og er PS3-ekslusiv.

(Kilde: TVG, Playstation.com)

Siste fra forsiden